Ouders

Help de school met lege cartridges én klein ICT-materiaal.

Dit schooljaar organiseert Recyca opnieuw een wedstrijd waarbij scholen meedingen naar prachtige prijzen, geschonken door de firma Wesco.

De school met het hoogst aantal cartridges én klein ICT-materiaal per leerling maakt kans op één van die prachtige prijzen van de firma Wesco. Bovendien schenkt Recyca de school voor de ingeleverde cartridges punten, die mooie kortingen opleveren bij Wesco voor de aankoop van educatief materiaal. Dat is dus dubbel profijt!

Zonder uw hulp staat de school echter nergens. Breng daarom samen met ooms, tantes, oma’s, opa’s, familie en vrienden zoveel mogelijk lege inkjets en tonercartridges naar de school. Recyca zorgt ervoor dat deze lege cartridges een nieuw leven krijgen en zo verminderen we samen de afvalberg.

Organiseert de school ook een inzameling van klein ICT-materiaal? Breng dan je kabels, adapters, gsm’s, computeronderdelen en andere kleine AEEA’s naar de school tijdens de inzamelweek. Wanneer die inzamelweek plaatsvindt, wordt je verteld door de school.

Recycleren doen we samen!

Met jullie hulp maakt de school een grote kans om één van die prachtige prijzen te winnen, doen jullie allemaal mee? Spoor ook de scholen in je omgeving aan om mee te doen! Ook het bedrijf waar je werkt kan zijn steentje bijdragen. Meer info hierover op onze website www.recyca.be of via mail op scholen@recyca.be

Ja, wij doen met alle plezier mee!

Inschrijven

Inschrijven is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Copyright © 2021 • Recyca BVBA • www.recyca.be